Ljuti umak V4 by Juta spiza

Iz prekrasnog dalmatinskog mjesta Kaštel Stari sjeverno od grada Splita, stigao je ljuti umak naziva V4.

Kaštel Stari

Gospodin Branko, vlasnik stranice, uzgaja desetak vrsta ljutih paprika u svom vrtu. Tu su Carolina Reaper, Red Savina, Bishops Crown, Cayene Pepper, Orange Tabasco ….
Na web stranici www.jutaspiza.com se može odabrati nekoliko proizvoda, mi smo testirali Ljuti umak V4.

v4

U Umaku V4 su sljedeći sastojci: Cayene, Tabasco orange, Carolina Reaper, limun trava, ocat, sol i rajčica. Okus je jako dobar, ljutina također jer u umaku prevladava Carolina Reaper koja trenutno drži titulu najljuće papričice na svijetu. Kick ljutine se osjeti koju sekundu nakon što se pojede, i okus se lagano počne širiti po ustima. Međutim, finalna “snaga” umaka nije HC, probali smo i jače, npr. Brutalero iz Volimljuto.com.

jutaspiza

Ako ste zainteresirani za neki od proizvoda s Ljute spize, javite se na jutaspiza@gmail.com.

killa

Web designer | Internet Marketing Specialist | Hiker | Biker | Adventurer

One thought on “Ljuti umak V4 by Juta spiza

  1. Moram ti priznati da sam razočaran umakom. Prvih par konzumacija je prošlo okej jer je umak ponudio novi okus, ali je ubrzo postao, nekako, nedorećen. Preagresivan je, ne sviđa mi je kiselost i općenito aftertaste. Imam osjećaj da treba na njemu još raditi. U usporedbi s Brutalerom dosta zaostaje. Probao sam V5 extreme u nekoliko kombinacija i jednostavno to nije to. Naravno, to je moje subjektivno mišljenje. Ipak je okus u pitanju.

    Tebi sve pohvale na blogu. Drago mi je da si ga oživio :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *